Tråkig tisdag

Min sista lediga dag av fyra och regnet öser ner. Tar tillfället i akt och reder upp en massa saker som lämnat för mig i veckor. Har mappat in en tjock bunt med betalda räkningar, betalat bort ännu mera räkningar, ringt två samtal (inte illa för att vara mig, ett brukar räcka mera än väl för en dag...), avslutat ett onödigt telefonabonnemang och nu ska jag fortsätta med städningen. Med lite tur har jag övervåningen klar tills gubben kommer om tre timmar. :)
 
I går var det dags för mina andra spruta, bad hälsovårdaren samtidigt ta ett svalgprov då jag haft ont i halsen nu i ett par dagar, men någon riktig förkylning bryter inte ut. Åtminstone är det inte Angina, men det var det enda som testet gav svar på. Har försökt kurera med allt möjligt, men halsen vill helt enkelt göra ont. Allt smakar illa och det är svårt att svälja. Roligt så. 
 
På eftermiddagen var jag och skötte mina syskonbarn i Grev en sväng. När deras mor kom hem från sitt ärende hade hon ögonen i kors så jag gav henne en liten vilopaus och for ut på cykeltur med de små. Vi cyklade (eller jag cyklade och barnen satt i cykelkärran) till skolan där vi rutchade, gungade, föll ur gungan, sprang undan mo(n)ster och klättrade. När klockan började närma sig kvällsmat cyklade vi hem igen och väckte mamman som tagit en skönhetstupplur. 
 
Kvällen gick åt till att bejaka ledigheten så det blev inte så värst mycket vettigt gjort här hemma, lite kläder fick jag tvättat, men det var väl allt. Köpte mig en ny korsordstidning i går och passade på att aktivera mina små grå hjärnceller mellan varven. 
 
Nu ska jag fortsätta mitt röjande här hemma, även om det aldrig tycks ta slut... Ha en skön tisdag, släng er på soffan med en bra bok och lyssna på regnet som smattrar på taket. 
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort