13:30

Fick en tandläkartid redan i dag, så nu får jag se till att få gjort lite innan dess, antar att man är rätt öm i käften senare i dag. :) Jag hoppas att jag hittar till rätt ställe, men jag har ungefär på klart var det ligger så nog ska det väl lösa sig. Får se till att starta i tid bara.
.
Gårkvällen var den roligaste på länge. Bland alla sporter som finns så är wolleyboll min absoluta favorit. Jag kunde hålla på i timtal och det är så roligt att jag inte ens tänker på det som motion och det är väl så det ska vara, eller hur? Dock fick jag en vansinnig mjölksyraattack i benen rätt så tidigt och det innebar att mina ben blev alldeles stumma och stela vilket inte gjorde det direkt lättare att röra på sig framåt kvällen. Jag känner nog ännu i dag att de är lite stela, men jag hoppas att det snabbt går över. En snabbcheck i min almanacka visade dessutom att jag har lediga onsdagkvällar hela våren framöver så min lycka är gjord. :)
.
Kunde inte somna om efter att gubben steg upp i morse så jag har tillbringat morgonen i sängen tittandes på följande som en av mina kolleger från praktiken tipsade mig om. Den är uppdelad i sex delar. Jag länkar här till den första så är det bara att klicka sig vidare till de olika delarna i tur och ordning. Det är en svensk film och den är både vacker, sorglig och tankeväckande. Ta hand om varandra!
.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort