20.3.12

Jag ska alldeles strax i väg till nästa nattskifte, tänkte bara plita ner ett par rader innan dess. Som vanligt har den här "mellantvånattskiftendagen" inte innehållit särdeles mycket program. Vaknade när gubben kom hem vid fyra och steg upp och fixade till en smarrig middag. Det blev klyftpotatis, köttfärsbiff och champinjonsås. Rätt så gott för en gångs skull också... Den här hemmakocken är ju minsann ingen mästerkock, så blir det bara någorlunda ätbart får man vara nöjd. Sen har det blivit en promenad med Kira och efter det en dusch, så man är reda att åka till jobbet och bada i x antal olika kroppsvätskor. ;) Diverse duschar av sådant slag kan det i bland hända att man råkar ut för i mitt jobb, det gäller att inte vara allt för känslig. ;)
.
Efter den här natten så väntar igen två lediga dagar. Jag hoppas att jag skulle komma mig för att jobba med både UA och den där arma hemtenten som jag beklagat mig över x antal gånger men som jag aldrig får gjort något åt. Hade ju tänkt låna en välbehövlig bok till just den tenten från skolan i fredags men jag glömde ju det naturligtvis och nästa praktikseminarium är först i slutet på april och det börjar bli i senaste laget då. Jag får så lov att försöka fixa det på annat sätt.
.
Nu ska jag ställa det sista och ge mig i väg. Hoppas på en lagom stressig natt igen, så man hålls vaken, men gärna så att man hinner vila benen mellan varven. Hoppas ni sover gott i alla fall!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort