Jå hej bara!

Här har det inte hänt mycket den senaste veckan, eller i mitt liv händer det ju hela tiden saker, men det mesta är ju jobb/praktikrelaterat och det kommer ni nog inte att få ta del av, även om jag skulle unna varje människa att vara med om de mirakel som jag får vara med om nästan varje dag.
.
Nu är jag ledig i dagarna två och i dag är det strålande väder. Jag ska alldeles strax ta ut vovven på en promenad (jo, jag har hållit min del av det tidigare nämnda avtalet, gubben är det kanske lite sämre med... surprise, surprise...). När promenaden är avklarad ska jag röja lite här på torpet och sedan försöka sätta i gång med utvecklingsarbetet. Jag har ännu inte gjort ett skvatt och teoridelen ska vara inlämnad om en vecka. Kanske dags att börja på då eller??
.
I söndags var vi på dop, Oliwer Jimmy Johannes och Oscar Jimmy Leander blev döpta och så blev deras pappa firad på samma gång eftersom han fyller 30 om tre dagar. Sen var det bara att söka sig direkt till nattskifte efteråt. För det mesta gillar jag nattskifte, jag sover oftast som en stock när jag kommer hem, men om jag inte fått sovmorgon dagen innan jag börjar vaka så tar det nog väldigt emot att bege sig iväg då man mycket hellre skulle krypa ner under det egna täcket.
.
Nu ska jag UT så länge solen skiner. En fin dag till er!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort