Ledig

och jag har lyckats sova bort nästan halva dagen. Äsch! I går fick jag dock svirat ihop till halva hemtenten, så nu är det bara andra halvan kvar. Jag ska försöka göra något åt den andra halvan när orken faller på. Nu ska jag dock allra först bege mig ut på en skön promenix med vovven. Härligt vårväder i dag också om än molnen skymmer det mesta av solen.
.
I förrgår var det dags för volley igen, vi var lite mindre spelare den här gången då det blev en del springande med mindre folk på plan. Man kan ju hoppas att det brände en och annan kalori mera då i stället. I går var jag till simhallen med syrran. Efter att vi simmat x antal längder så försökte jag töja ut mina spända benmuskler i terapibassängen och jag hoppas att det hjälpte lite, i dag har jag inte så mycket träningsvärk som jag haft de senaste veckorna.
.
Nu ska jag bege mig ut, det blir faktiskt veckans femte promenad så gubben får allt stå för sin del av överenskommelsen den här veckan, tror dock att jag ska börja på och röja upp lite här i vilket fall som helst, så dignar han inte under städbördan när han kommer från jobbet. I morgon ska vi hela halva familjen flax till Esse och beundra brorsans nyrenoverade bastu, ser fram emot det. Först dock ett morgonskifte, återgår till den vanliga ordningen med jobb på helgerna. ;)
.
I dag borde det också bli bokat biljetter till Stockholm om allt fixar sig. Ska åka i väg med mor kära mor och en och eventuellt också annan kompis en helg om en knapp månad. Jag hoppas det fixar sig med mina arbetsskiften, men jag tror att det ska lyckas. Annars är jag bara så illa tvungen att avboka och sura några veckor över det. Direkt stor shoppingkassa har jag ju inte för tillfället, men huvudsaken är att man får göra nåt annat emellanåt och ha roligt tillsammans med människor man tycker om! :)
.
En skön helg till er!
.
Hittade en gammal bild på Valfrid. Sötnosen.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort