25.9.12

Tack mina fina vänner för era kommentarer i förra inlägget! För det mesta är det lite dött i kommentarsfältet här så det är roligt med lite omväxling mellan varven. :) 
 
I dag känns det lite bättre, även om jag längtar hem. Har nu bara 3 (TRE!!) skiften kvar att jobba på praktiken. Sen en vecka med intensivkurs innan det äntligen är dags för en halv helg hemma. Kommer hem natten till lördag och åker på söndagen till Helsingfors så det blir ju inte direkt mycket tid att spendera med nära och kära. 
 
I dag är det i alla fall otroligt vackert väder här i Tromsö och jag ska på fjälltur med min handledare och några andra från avdelningen. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas på att få njuta av den vackra naturen. Kanske jag t.o.m. får med mig kameran och kan bjuda på lite vackra vyer. Om inte fjällturen hade varit i dag så hade Malin och jag tagit linbanan vid Fjellheisen, men nu får vi hoppas på att det hinner komma flera vackra dagar innan vi åker hem, så vi hinner med det också. 
 
Mitt vänstra knä har tyvärr börjat protestera lite, det brukar alltid vara så när jag kommer mig i gång med mera motionerande, är det inte knät så är det vristen eller ryggen som börjar strejka. Sist var det musklerna fram på vaden som blev överansträngda. Jag behöver absolut bli av med dessa överflödiga kilon, de är inte alls bra för kroppen (och inte för knoppen heller för den delen). I går var jag ut på en 8 kilometers tur här i backarna och det var otroligt skönt, men som sagt har mitt knä inte varit på topp i dag. Jag hoppas att det håller för fjällturen åtminstone, får försöka att inte ta ut mig helt. Jag ska ta bussen in till stan, sen hämtar min handledare upp mig där och så åker vi till Kvaløysletta. Det blir säkert greit! Vi hörs!
 
 

Kommentarer
Emma

Så härligt det ser ut! Om inte du och Malin hinner åka med fjällheisen (!?) så kanske vi kunde göra det på fredag innan vi åker hem, vi hade ju typ inget program då om jag minns rätt...

2012-09-25 @ 22:52:44

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort