Filosofi på hög nivå

Under mina turer här så blir jag ibland lätt filosofisk. Som när jag har gått en rejäl stund och ska vända om tillbaka hem. Jag (med noll lokalsinne) hamnar lätt i den situationen att jag undrar om jag är på rätt väg efter som jag inte känner igen något av det jag ser när jag är på väg hemåt. Jag ser saker som jag inte sett på ditvägen och så slår mig tanken om jag svängt fel nånstans. Den tanken slår mig även om jag går på en rak stig som lysløypa och inte har svängt av varken till höger eller vänster. Det är bara det faktum att man ser saker från olika håll som gör att man inte känner igen sig. Jag tycker den tanken kan användas i vardagslivet också. Om man bara vänder sig om och ser runt sig så kan det hända att uppförsbacken som man kämpar med plötsligt förvandlas till en nedförsbacke. ;) Ja,ja jag lovade ju filosofi på hög nivå och ett par rejäla metrar över havet befinner jag mig nog på. Haha! Tror jag överlämnar filosoferandet åt nån annan som klarar det bättre.
 
Här är i alla fall lite bilder från dagens runda. Solen sken när jag for och när jag kom, men däremellan var det mest ett lätt duggregn som höll mig sällskap och nu i eftermiddag är det nog regn som gäller. Har fortfarande inte kommit mig in till stan, var precis på väg så ringde Malin och ville med, men hon hade precis vaknat efter vaknatten så hon ska göra sig i ordning. 
 
 
 
En liten pöl där ute i skogen.
 
Med risk för liv och lem trotsade jag min höjdskräck och gick nära kanten för att även ni skulle få uppleva stupet under mig, men som vanligt så säger ju ett foto ingenting om hur brant eller hur djupt det är. Tillräckligt för att jag inte skulle gå allt för nära kan jag meddela.
 
Lite lingon (tror jag... ;) )
 
Här är ett exempel på en sak jag missade på ditvägen, men plötsligt såg på vägen hem. Bilden är tagen från stigen, så ni ser ju hur svårt det är att missa...
 
...jag menar, vem som helst kan ju gå förbi det här utan att se det... typ om man är blind eller så.
 
Sen har jag tvättat lite kläder, vilket var en hel vetenskap i sig. Nu väntar jag som sagt bara på Malin och så blir det lite mat- och förhoppningsvis även jeansshopping. Ha de grejt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort